FATİH ERBAKAN KARABÜK’TE HALKA SESLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart’ta Türkiye’ye ahlaklı belediyeciliği getireceklerini belirterek iktidara yüklendi. Erbakan “Diyor

FATİH ERBAKAN KARABÜK’TE HALKA SESLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart’ta Türkiye’ye ahlaklı belediyeciliği getireceklerini belirterek iktidara yüklendi. Erbakan “Diyor ki, iktidar partisiyle belediye başkanı aynı partiden olmazsa Karabük’e hizmet gelmez. İlinize, ilçenize, beldenize hizmet gelmez diyorlar. Ne desin, diyecek bir şeyi kalmamış, en son bu siyasi şantajı yapıyor. Ne desin, gittiği zaman Gazze’yi soruyorlar, gittiği zaman emekli ateş püskürüyor, hayat pahalılığını soruyorlar. Ben şunu yapacağım, bunu yapacağım dese 22 senedir neredeydin, neden yapmadın diyorlar. Ahlaklı belediyecilik dese, rantçı belediyeciliğin kitabını yazmış kadrolar. Ahlaklı belediyecilik dese herkes gülecek. Diyor ki, sen Yeniden Refah Partisine oy verirsen, senin iline, ilçene hizmet gelmez. Onlara 94 ve 89’deki milli görüş belediyeciliği ile en güzel cevabı veriyoruz zaten.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, belediye başkan adaylarına destek için Karabük’e geldi. Kemal Güneş Caddesi’nde düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, “Buraya gelirken son üye sayısına baktık ve üye sayımız bugün itibarıyla 476 bin sayısına ulaştı. 500 bine vardık Elhamdülillah. Eylül ayı başında 260 binden başladık, şimdi geldiğimiz noktada 476 bine 6 ayda ulaştık ve bu yüzde 85 büyüme. Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir. Bu hem milletimizin teveccühünü gösteriyor hem de 81 il ve 900’den fazla ilçede teşkilatlarımızın varlığını, çalışmasını ve ne kadar aktif ve canlı bir teşkilat olduğunu gösteriyor. Milliyetçi Hareket Partisi’ni üye sayısı anlamında yakaladık. 480 binlerdeydiler. Onları ve 500 bin seviyesindeki İYİ Parti’yi de şu 15 gün içerisinde geçeceğiz ve Türkiye’nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz” dedi.

Önce 31 Mart’ta, ardından da 2028 yılında iktidar olacaklarını ifade eden Erbakan, “Meydanlar, caddeler, sokaklar, milletimiz ‘Yeniden Refah’ diyor. Trakya’dan Anadolu’ya, doğusundan batısına bütün bir millet topyekun ‘Yeniden Refah’ diyor. Akın akın, fecir fecir Yeniden Refah’a koşuyor. Bu seçimlerin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi’dir. Bu seçimlerde oylarını arttıracak tek partidir diyorlar” şeklinde konuştu.

“CHP’Lİ BELEDİYELER YÜKSEK DOLAR FAİZİYLE BORÇLANIYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüksek faizle dolarla borçlandığını söyleyen Erbakan, “Böyle bir noktada CHP’ye mi gidecek? CHP’nin belediyecilikte ne yaptığı zaten ortada. 1980’den 1994’e kadar çöp, çamur çukuruna batırdılar şehirlerimizi. Bu millet 1994’te koşa koşa o belediyeleri Refah Partisi’ne teslim etti. Canını SHP-CHP anlayışından zor kurtardı. Bugün de yine CHP’nin belediyeleri dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanıyor. Belediyeleri boğazına kadar borca batırıyor ve o borcun faizini de millete yaptığı hizmetlere zam yaparak milletten çıkarıyor. Onun için yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağız” dedi.

Milli görüş kimseye stepne olmaz” diyen Erbakan, “Kimseyi kazandırmak veya kaybettirmek için siyaset yapmaz. Milli görüş hakkı ve adaleti hakim kılmak, paylaşımda adaleti yönetimde adaleti hakim kılmak, milletimize hakkı üstün tutan bir anlayışla adil bir şekilde hizmet edebilmek, yeniden büyük Türkiye için yaşanabilir Türkiye için adil bir dünyanın kurulması için siyaset yapar ve seçimlere de bunun için girer. İnşallah 31 Mart’ta sandıkları patlatıp yerel yönetimlerde Yeniden Refah iktidarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE İKTİDARDAN OLMAZSA HİZMET GELMEZMİŞ!”

Fatih Erbakan, konuşmasında iktidara da yüklenerek “Karabük 14 Mayıs seçimlerinde 3 tane şampiyon ilimizden bir tanesidir. Bingöl, Kütahya ve Karabük. Milli görüşün, Yeniden Refah Partisi’nin kalelerinden bir tanesiydi. Karabük merkezde yüzde 12’nin üzerinde oy aldık. Şimdi bu oyları yüzde 30’açıkarabilmek içten bile değil. Buradaki kalabalık, anketler bunu gösteriyor. Şimdiden Karabük’e ahlaklı belediyecilik hayırlı olsun. Bir diğer önemli husus, diyor ki, iktidar partisiyle belediye başkanı aynı partiden olmazsa Karabük’e hizmet gelmez. İlinize, ilçenize, beldenize hizmet gelmez diyorlar. Ne desin, diyecek bir şeyi kalmamış, en son bu siyasi şantajı yapıyor. Ne desin, gittiği zaman Gazze’yi soruyorlar, gittiği zaman emekli ateş püskürüyor, hayat pahalılığını soruyorlar. Ben şunu yapacağım, bunu yapacağım dese 22 senedir neredeydin, neden yapmadın diyorlar. Ahlaklı belediyecilik dese, rantçı belediyeciliğin kitabını yazmış kadrolar. Ahlaklı belediyecilik dese herkes gülecek. Diyor ki, sen Yeniden Refah Partisine oy verirsen, senin iline, ilçene hizmet gelmez. Onlara 94 ve 89’deki milli görüş belediyeciliği ile en güzel cevabı veriyoruz zaten. 89 ve 94’de Refah Partili belediyeler o efsane hizmetleri yaparken iktidarda Refah Partisi mi vardı? ANAP vardı, DYP vardı, SHP vardı. Onlar o dönem belediyecilikte çığır açtılar. Şimdi yine aynısı olacak. 1 Nisan 2024’den itibaren Yeniden Refahlı Belediyeler yine tekeden süt çıkaracak, yine destan yazacak, yine tarih yazacak. Malum çevrelerin çıkardığı bir diğer dedikodu da; siz bunların böyle konuştuğuna bakmayın bunlar son dakika adaylarını çekecekler. İstanbul’da, Ankara’da şurada burada adaylarını çekip iktidara destek olacaklar. Bunların dün de kesin bir dille yalanladım, burada Karabük’te kesin bir dille yine yalanlıyorum. Yeniden Refah, kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için kurulmamıştır. Kendisi müstakil olarak milli görüşçü kadrolarıyla kendisi kazanmak için seçimlere bütün bölgelerde girecektir. 81 ilde ve ilçelerimizde kendi adaylarımızla seçime girerek, bu milleti rantçı belediyecilikten, heykelci belediyecilikten kurtaracağız. Bu anlamda burada İsmail Özer kardeşimizi siz Karabük halkına emanet ediyor, oylarınızı, desteğinizi bekliyorum. Tabi ki ilçe belediye başkan adaylarımızı da, sizlere emanet ediyorum.” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 00:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER