MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DURMAZ, KARABÜK MİLLETVEKİLİNİ KİBARCA UYARDI

Durmaz. “Cumhur İttifakını 15 Temmuz gecesi halkımız hep birlikte kurdu. Basit hesaplarla hiç kimse bu ittifaka gölge düşürecek bir tavır ve tarzın içerisine girmemeli. Sırrı kardeşimle biz belediye başkanlığını kazanacağız ve birlikte çok güzel hizmetler yapacağız.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DURMAZ, KARABÜK MİLLETVEKİLİNİ KİBARCA UYARDI

Milliyetçi Hareket Partisinin Eskipazar Seçmen İletişim Merkezini ziyaret eden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç’ın yaptığı açıklamaya yanıt verdi.
Keskinkılıç’ın Akparti Seçim Bürosu açılışında sarf ettiği :”Eskipazarı muhalefet belediyesinden kurtaracağız” şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren Durmaz: “Hiç kimse Cumhur İttifakına gölge düşürecek bu şekilde açıklamalar yapamaz.” Dedi.
Durmaz. “Cumhur İttifakını 15 Temmuz gecesi halkımız hep birlikte kurdu. Basit hesaplarla hiç kimse bu ittifaka gölge düşürecek bir tavır ve tarzın içerisine girmemeli. Sırrı kardeşimle biz belediye başkanlığını kazanacağız ve birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Ama hiç kimse bir belediye için, Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşüne halel getirecek bir tavır ve davranış içerisine girmemeli. Herkes sözlerine söylemlerine bu ölçü içerisinde dikkat etmelidir. Sabırla, gayretle, iyi niyetle elimizden gelen her türlü çabayı sarf ederek çalışacağız, önce Cenabı Allah’ın sonra Eskipazarlıların takdirine sunacağız. En doğrusunu Rabbim bilir, en doğrusunu Eskipazarlılar bilir. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın. Biz her zaman Adayımızın da , Teşkilatımızın da, Eskipazar’ımızın da, bütün hemşerilerimizin de, bize oy versin vermesin sonuna kadar yanındayız, sonuna kadar hak ve hukukunu koruyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sırrı Şen ise yaptığı konuşmada: “Ben 5 yıl boyunca Eskipazar’ın tüm köylerinde İl Genel Meclisi Üyesi olarak canla başla çalıştım. Başkan seçildiğim takdirde 5 yıl boyunca da Eskipazar için canla başla çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.” Dedi.

KarabukSonHaber.Com

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER