AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısı yoğun ilgiyle gerçekleşti.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü. Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da yer aldı. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, "Karabük'e yeni bir enerji geldi. 31 Mart'ta Karabük ve tüm ilçeleri için yeniden bahar gelecek. Her yerde çiçekler açacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ise seçim sürecinde belediye başkan adaylarına önemli bir görev düştüğünü belirterek, "Teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi birebir temas kuracağız. Hiçbir kapıyı çalmadan, el sıkmadan bırakmayacağız. Herkesle iletişim kuracağız ve belediye başkanı olduktan sonra da sürekli halkımızın içinde olacağız" dedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, şehrin yorgun ve bitkin bir imajla anıldığını belirterek, "Kısır siyasi söylemler ve işlevselliğini yitirmiş çözümler şehrimize zarar veriyor. Cumhurbaşkanımızın takdiri ve desteğiyle, halkımızın birliğiyle Karabük'e gerçek belediyecilik ve gönül belediyeciliği vizyonunu getirmek için yola çıktık. 7/24 belediyecilik anlayışımızla sahada, icraatta ve halkın yanında olacağız. Şehri imar edip, gönülleri ihya edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, toplantıdaki coşkunun 31 Mart için Karabük'ün kararını verdiğini gösterdiğini söyledi. Karaaslan, "Türkiye Yüzyılı'nın güçlü hedeflerine ulaşması için Karabük'ten destek almak için gece gündüz çalışacağız. 51 günün ardından inşallah zafer bizim olacak" dedi.

Dipnotlar:

  • AK Parti: Adalet ve Kalkınma Partisi

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 21:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER