ELİF KÖSE’DEN ÇELİK, DUMANER VE ALTUNTEPE’YE ZİYARET

Safranbolu mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mimar Elif Köse beraberindeki heyetle Safranbolu’da yer alan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve

ELİF KÖSE’DEN ÇELİK, DUMANER VE ALTUNTEPE’YE ZİYARET

Safranbolu'nun mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mimar Elif Köse, beraberindeki heyetle birlikte Safranbolu'da faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

CHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mimar Elif Köse, Safranbolu'da sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirmiş ve halk tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören mevcut Belediye Başkanı ve Başkan adayı Köse, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve beraberindeki heyetle birlikte ilk ziyaretini Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine gerçekleştirdi. Kooperatif personeliyle tek tek selamlaşan Başkan Adayı Köse, Kooperatif Başkanı Mehmet Çelik tarafından karşılandı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Başkan Köse, Oda Başkanı Muammer Dumaner ile makamında gerçekleşen sohbetin ardından Safranbolu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gün içindeki son ziyaret ise geçtiğimiz yıl Safranbolu TSO Başkanlığı görevine gelmiş olan Erol Altuntepe'ye yapıldı. Başkan Köse, TSO Başkanlığı makamında CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet etti. Bu ziyaretin bir bölümüne MÜSİAD Başkanı ve aynı zamanda TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal da katılım sağladı.

Dipnotlar:

  • CHP: Cumhuriyet Halk Partisi
  • TSO: Ticaret ve Sanayi Odası
  • MÜSİAD: Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER