Karabük Ovacık Saadet Partisi Belediye Başkanı A.Adayı EMRE BURAK KABARAN ile Seçim Röportajımız

Nursel Baylan bu sefer belediye başkan aday adaylarımızın sesi olmaya karar veriyor. Karabük Ovacık ilçesi Saadet Partisi Belediye Başkanı Aday Adayı Emre Burak Kabaran bakalım neler söylemiş...

1991 Çankırı doğumlu olan Emre Burak kabaran Ovacık ilçesi Dudaş köyüne mensuptur.Safranbolu'da ilköğretim Karabük'te orta öğretimin tamamlayan Emre Burak Kabaran Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi  Kamu yönetiminden mezun olmuştur.
 Anadolu Gençlik Derneği'nde yönetici olarak çalışmış Saadet partisinde merkez il ve ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştır.
 Evli olup bir tane kız çocuğu babası olan Emre Burak Kabaran Ovacık ilçesinin İçerisinde bulunduğu duruma üzüldüğünü  çok güzel yatırımların olduğu halde yeterli kullanılmadığını ve yaşanabilir bir Ovacık olması için elinden geleni yapacağını söyleyen Emre Burak Kabaran belediye başkanı aday adayı olmuştur.
Hayallerinden bir tanesi vatandaşlarının rahat girip çıktığı ve haftanın belirli günlerinde vatandaşlarının dertlerini dinleyip hasbihal etmek için bir ofis inşa etmektir.
Kendisini  Ovacık ilçesine ve vatandaşına adayan Emre Burak Kabaran'a 31 Mart 2024 belediye başkanlığı seçiminde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2024, 12:54

Emine Yavuz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER