Kardemir’den Afet Bölgesine Yardım

Kardemir depremzedelerin yaralarını sarmak için depremin olduğu ilk günden beri deprem bölgesindeki çalışmalara destek veriyor. Kardemir depremzedelere verdiği arama – kurtarma ekibi desteğinin yanında 10 adet yaşam konteynerini de bölgeye gönderdi. Deprem bölgesine ilk günden itibaren arama-kurtarma ekibini görerek çalışmalara başlayan Kardemir A.Ş., 1 adet vinç ve 6 adet tır ile yaşam alanı haline getirilen […]

Kardemir’den Afet Bölgesine Yardım

Kardemir depremzedelerin yaralarını sarmak için depremin olduğu ilk günden beri deprem bölgesindeki çalışmalara destek veriyor. Kardemir depremzedelere verdiği arama – kurtarma ekibi desteğinin yanında 10 adet yaşam konteynerini de bölgeye gönderdi.

Deprem bölgesine ilk günden itibaren arama-kurtarma ekibini görerek çalışmalara başlayan Kardemir A.Ş., 1 adet vinç ve 6 adet tır ile yaşam alanı haline getirilen 10 adet yaşam konteynerini afet bölgesine gönderdi.

Yaşam konteynerlerinin içinde çok sayıda insani yardım paketi (gıda, mutfak malzemesi, kıyafet, hijyen malzemesi, bebek maması ve bezi), ısınma paketi (elektrikli ısıtıcı, soba, kömür, odun) ve eşya paketi (koltuk, yatak, yorgan, battaniye, yastık) yer aldı. Afet bölgesine doğru yola çıkan 6 tır, 1 vinç ve 2 arazi tipi araçların, hazırlanması için yaklaşık 70 kişilik bir ekip çalışmalarda bulundu.

Afet bölgesine giden araçlar Kardemir ana kapısından uğurlanarak gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2023, 00:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER