MHP KARABÜK İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU

MHP KARABÜK İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU Milliyetçi Hareket Partisi Karabük'ün ilçelerinde 31 Mart 2024  de yarışacak Belediye Başkan Adaylarını Safranbolu hariç kesinleştirdi. Eflani de Hüsnü Akın, Eskipazarda Sırrı Şen, Ovacık ta Neslihan Kaya Karpuz ve Yenice de Zeki Çaylının adaylıkları kesinleşti.

MHP KARABÜK İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Karabük ilçelerindeki belediye başkan adaylarını belirledi. Safranbolu dışındaki ilçelerdeki adaylar da kesinleşti. İşte ilçe adayları ve kısa biyografileri:

1. Eflani - Hüsnü Akın: Eflani ilçesinde MHP'nin belediye başkan adayı olarak belirlenen Hüsnü Akın, 

2. Eskipazar - Sırrı Şen: Eskipazar ilçesinde MHP'nin belediye başkan adayı olarak seçilen Sırrı Şen, 

3. Ovacık - Neslihan Kaya Karpuz: Ovacık ilçesinde MHP'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Neslihan Kaya Karpuz, 

4. Yenice - Zeki Çaylı: Yenice ilçesinde MHP'nin belediye başkan adayı olan Zeki Çaylı, 

Bu isimlerle birlikte MHP, Karabük il genelindeki seçim çalışmalarını sürdürmeye hazırlanıyor. Partinin belirlediği adaylar, ilçe halkına sunacakları projelerle dikkat çekmeyi hedefliyor.

Dipnot: Bu haberdeki bilgiler, MHP'nin Karabük ilçelerindeki belediye başkan adaylarının kesinleştiği tarihe dayanmaktadır. Adayların kısa biyografik bilgileri güncel verilere dayanmaktadır. Herhangi bir değişiklik veya güncelleme durumunda haber metni yeniden revize edilecektir.

KarabukSonHaber.Com

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER