KÖSE:”BAŞKA SAFRANBOLU YOK”

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Safranbolu halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Köse halk ile bir araya geldiğinde mutlu olduğunu ve onları ziyaret ettiğinde huzurlu hissett…

KÖSE:”BAŞKA SAFRANBOLU YOK”

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Safranbolu halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Köse halk ile bir araya geldiğinde mutlu olduğunu ve onları ziyaret ettiğinde huzurlu hissettiğini belirterek; ‘’Benim için en kıymetli olan Safranbolu halkımızın düşünceleri, verdiğimiz bu değerle de Safranbolu’yu çok daha ileriye hep birlikte taşıyoruz’’ diye konuştu.

Başkan Köse soru, halkın görüş ve önerilerini dinliyor çözüm üretiyor. Cumhuriyet’in 100. yılına gireceğimiz hafta içerisinde Safranbolu’yu kırmızı beyaza bürümenin ve hazırlık çalışmalarının yanı sıra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Köse, her yeni doğan bebeğin evine ziyaret, sanayi esnafı ziyareti, şehir merkezinde atılan tur ile vatandaş sohbetlerini de ihmal etmedi. Kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür ederek ilk defa bir Belediye Başkanı’nı halkla bütünleşik halde gördüklerini belirtti. Başkan Elif Köse ise ‘’Benim için en kıymetli olan Safranbolu halkımızın düşünceleri, verdiğimiz bu değerle de Safranbolu’yu çok daha ileriye hep birlikte taşıyoruz. Çünkü başka Safranbolu yok’’ diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER