ÇETİNKAYA “NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR KARABÜK KAZANACAK İNŞALLAH”

Karabük’ün 50 yıllık geleceğini öngörerek hazırladığı mega projelerini anlatan AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, “Projelerimizle Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasında yer alma hedefiyle çalışacağız” dedi.

ÇETİNKAYA “NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR KARABÜK KAZANACAK İNŞALLAH”

 

31 Mart’ta kazananın Karabük olmasını arzuladıklarını ve bu manada projeleri, hedefleri, eksiklikleri anlatmak için sahada olduklarını da kaydeden Ak parti Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, “Yeniden Karabük diyerek eser ve hizmet siyasetimizi, yeni hedeflerimizle birlikte Karabük’ü kalkındırmak için kullanacağız. İnsanlara hep söylüyorum, sizde şu sevgi, heyecan olduğu sürece bizdeki hizmet aşkı artar. Çünkü diyoruz ki, niyet hayır akıbet hayır. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Yaradılışın en şereflisi insana hizmet ibadetidir. Biz böyle gördük, böyle büyüdük. Biz insanların hayatını kolaylaştırmak, onlara merhem olmak istiyoruz, Karabük kazanacak diyoruz. Bu projeleri sizi aldatmak için yapmadık, birlikte yapacağız Allah izin verirse ve bu seçimi alacağız, hem de farklı alacağız.” dedi.

“Kazanıyoruz, değişime hazır olun” diyen Özkan Çetinkaya’dan evlenecek çiftlere müjde

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, genç çiftlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılında gençlerin her daim destekçileri olduğunun vurgusu yapan Çetinkaya,evlenecek çiftlere de müjde verdi.

Çetinkaya verdiği müjde de:

  • Asgari ücretli çalışan ve evlenecek çiftlere 20 bin TL çeyiz desteği Karabük Belediyesinden;
  • Evlenecek çiftler için gelinlik Karabük Belediyesinden;
  • Gençlere ücretsiz düğün salonu Karabük Belediyesinden, açıklamalarına yer verildi.
  • Düğün destek paketimizle Türkiye Yüzyılında gençlerimizin yanındayız. Şehri imar, gönülleri ihya için bir hazırız. ” dedi

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Soğuksu Mahallesinde 3. etap TOKİ çalışmalarının Mayıs başında başlayacağı müjdesini verdi ve  kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlara seslendi.

 

Soğuksu Mahallesinde 3. Etap TOKİ konutları müjdesini veren Çetinkaya, “3. etap TOKİ’nin ihale hazırlıkları da bitti diyebiliriz. 1 Mayıs gibi yani Mayıs başı itibariyle de kazmayı vuracağız inşallah. Karabük halkımıza sürekli yapılamaz, edilemez diye çaresizlikler sunuluyor. Biz artık bu talihsizliklerden imkansızlıklardan kurtulmak istiyoruz. Bakıyoruz birileri imkansız diyor, yapamaz diyor. Gar sahasını yapamaz kaldıramaz diyor. Gidiyoruz bakanla görüşüyoruz. Bakanı Gar sahasına getiriyoruz. Diyorlar ki bakan dahi bu projeyi yapamaz. Karabük’e sürekli öğretilmiş çaresizlik pompalanıyor. Peki 81 vilayette olan birçok proje, TOKİ’ler çok hızlı, hayata geçiyor. Birçok kentsel dönüşüm, çok karlı bir biçimde halkın hizmetine sunuluyor. Ama bakın Karabük’e geldiğinizde, o olmaz, bu olmaz, yok efendim imkansız diyerek insanları çaresizliğe itiyorlar” dedi.

“Bu bir tedirginlik”

Çetinkaya, Gar sahası ve Araç çayının birilerinin 15 yıldır seçim vaadi olduğunu ve buraların hep oy kaynağı olduğunu da kaydederek, “ Şimdi bunu nerede görüyoruz, konutta görüyoruz. Daha 3. Etabın içinden çıkamayanlar, topluma bin konut vaat ediyorlar. Bugün talep formu toplama günü değil, tapu dağıtma günü olması lazımdı. Halbuki gönül isterdi ki buradan çıkalım Yenimahalle’de diğer mahallelerimize kentsel dönüşüm yapalım. Komşularımızın ucuzev sahibi yapalım. Ama gel gelelim maalesef bu iş 15 yıl durdu, seçimin son 30 gününe kaldı. Seçime 30 gün kalınca bin tane konut yapacağım. Bu ne biliyor musunuz? Bu bir tedirginlik. Birileri diyor ki 15 yıl yattık ama artık iş işten geçiyor herhalde, can siper hane sahaya çıktı, 15 TL’lik dubalarla 50 TL’lik banketlerle şehirde trafiği düzenlemeye çalışıyor. Dün yaptıkları düzenlemeyi bakıyorlar tutmuyor, iki gün sonra yıkıyorlar. O yüzden benim Karabük’üm, 30 günlük hizmete değil., 5 yıl 7/24 hizmete layık. Ben size bunun sözünü vererek, sürekli hizmet, saha belediyeciliği yaparak, sadece seçimden seçime değil, 5 yıl kesintisiz hizmet yapacağız” dedi.

Çetinkaya,  gar park projesi ve nehir park projesi hakkında “Nehir Parkı Hayata Geçirmekte Kararlıyız” Dedi

Çetrinkaya, “Malumunuz burada vizyon projelerle şehrimizde yeni bir şehircilik vizyonu önüne geçerek projelerle biz sahneye çıktık. Tabii bunlardan birincisi burada işte Cumhurbaşkanımızla görüşmemiz ve bakanlarımızla görüşmemizin akabinde gar sahasına Bakanımızın da katılımıyla burada sahanın tahliyesi noktasındaki beyanatları, söylemleri bakanımız bize sağ olsun Karabük halkının hizmetine açılacağını söyledi.” İfadelerini kullandı.

Nehir parkın Karabük’ün potansiyeline katkısının çok büyük olacağının altını çizen Çetinkaya,  “İkinci projemiz hep dedik ya bir gar sahası var. Bunun tahliye olması gerekiyor. Bir de şehrin ana merkezi olan bir nehrimiz var. Bugün bakıyoruz Anadolu da birçok vilayetin bu nehri hemşehrilerinin hizmetine açtığını görüyoruz etrafımızdaki illerde, vilayetlerde de. Bu noktada biz de istiyoruz ki su akar, Karabüklü bakar değil, su akar Karabük’ün etrafında sosyal etkinlikler yapar. Yine turizm bu noktada bizim için çok önemli. 550 bin turist geliyor Safranbolu bölgemize. Bu turistler Karabük’te hiçbir şekilde zaman geçirmiyor. Biz arzu ediyoruz ki hem sosyal hem ticari hayatımıza katkısı olsun. Bu 550 bin turist buralarda dursun. Bizim oradaki nehir park etrafında açacağımız tesislerde yine işte buradaki sosyal tesislerde zaman geçirsin, Karabük’te turizmden faydalansın istiyoruz.” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER