CHP Karabük İl Başkanı Yaşar'dan Belediye Başkan aday adaylıklarına yönelik açıklama

CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP'de yaşanan Belediye Başkan aday adaylıklarına yönelik açıklamada bulundu. Belediye Başkan Adaylarına ilişkin sürecin, 81 ilde olduğu gibi Karabük' de aynı teamüllerle yürütüldüğünü söyledi.

CHP Karabük İl Başkanı Yaşar'dan Belediye Başkan aday adaylıklarına yönelik açıklama

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar'ın açıklaması;

Sayın Basın Mensubu Arkadaşlarımız;

Yüz yıllık maziye sahip olan partimizde ki Belediye Başkan aday adaylıklarına ilişki tüm süreçler şeffaf bir şekilde yürütülmektedir. Partimizin adayları kamuoyu tarafından bilinmekte ve tartışılmaktadır. Bu tartışma ortamı partimizi daha ileri taşımakta ve seçimlere ilişkin demokratik sürece katkı sağlamaktadır.

Ülkemizin yüz yıllık çınarı, Cumhuriyet halk Partisi’sin de ki adaylık süreci, şeffaf bir şekilde Parti Meclisimiz tarafından belirlenen yöntemlerle işletilmektedir.

Belediye Başkan Adaylarımıza ilişkin süreç, 81 ilimizde olduğu gibi Karabük İlimizde de aynı teamüllerle yürütülmektedir. Bu süreç için ilimizde görevlendirilen milletvekillerimizin yaptığı saha çalışması, genel merkezimiz tarafından yaptırılan anket çalışmaları ve örgütümüzün kararı doğrultusunda belediye başkan adayımız belirlenecektir. Partimizin ilgili kurullarında adaylıklara ilişkin çalışmalar devam etmekte olup çalışmalar bittiğinde Karabük halkının dört gözle beklediği Karabük Belediye Başkan Adayımız kamuoyuna açıklanacaktır.

CHP olarak, Karabük özelinde yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı büyük bir motivasyonla yürütmekteyiz. Gelişmişlik anlamında komşu illerimizin çok gerisinde kalan, unutulan, yok sayılan, Karabük’ü yerel seçimlerde sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağız. İstanbul’da, Ankara’da, Mersin’de, Adana’da, Safranbolu’da ve diğer CHP’li belediyelerle yönetilen il ve ilçelerde yakaladığımız büyük başarıyı bu dönem Karabük Merkez’de ve ilçelerde yakalayacak, ilimizi bölgenin cazibe merkezi haline getireceğiz. Bundan kimsenin en ufak kuşkusu olmasın.

Vedat Yaşar

Ceren Yıldız

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER